X-LITE X-903 ULTRA NOBILES N 028

 549,95 Incl. BTW

X-903 ULTRA NOBILES N 028

  Laatste kans! Aanbieding is geldig tot:
  ... mensen bekijken dit nu

  Deel

De X-lite X-903 is de nieuwe top-of-the-range integraalhelm van X-lite, het resultaat van een intensief herzien ontwerpproces gericht op het bieden van de best mogelijke combinatie van de ervaring van Nolan en X-lite. Het wordt gekenmerkt door een op sport geïnspireerd ontwerp en een breed scala aan technische functies, waarvan sommige zeer innovatief zijn.

De X-903 is gemaakt van een combinatie glasvezel, kevlar en carbon en is geproduceerd in maar liefst drie verschillende buitenschaalmaten wat ervoor zorgt dat er bij een maatje small niet hetzelfde formaat buitenschaal gebruikt wordt als bij een maat extra large (dus minder opvulmateriaal nodig). De helm zit dus zo compact mogelijk om je hoofd.

Dankzij het ultra-brede vizier heb je optimaal zicht, ook zijdelings, waardoor de actieve veiligheid sterk wordt verhoogd. Ook beschikt deze helm over een VPS- zonnescherm welke in verschillende posities kan worden ingesteld. De Pinlock® wordt bij deze helm standaard meegeleverd.

Daarnaast is de helm uitgerust met het innovatieve NERS noodsysteem (Nolan Emergency Release System), waarmee de helm door hulpverleners veilig van het hoofd gehaald kan worden na een onverhoopte valpartij door op een eenvoudige wijze de wangkussens te verwijderen door aan de rode bandjes noodbandjes aan de voorkant te trekken. De X-903 is voorbereid op het n-com systeem mede hierdoor is de x-903 één van de meest gewaardeerde toerhelm voor de meest veeleisende motorrijders.

Deze helmen worden geleverd met een ratelsluiting, wens je deze te bekomen met een kinband en dubbel D, gelieve ons dan hiervan op de hoogte te brengen.

Merk helm

Type helm

Maat helm

, , ,

SKU: X9 U0023740281 Categories: ,
Mijn winkelmand
Mijn favorieten
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Categorieën