X-LITE X-1005 ELEGANCE N-COM 005

 469,95 Incl. BTW

X-1005 ELEGANCE N-COM 005

  Laatste kans! Aanbieding is geldig tot:
  ... mensen bekijken dit nu

  Deel

De Nolan groep komt binnen de X-lite familie weer met een nieuw pareltje en must have. De X-lite X-1005 is compleet gebouwd in fibreglass. Dat maakt de helm harder en nog veiliger. En geeft het een stoere strakke uiterlijk. De helm is uitgevoerd in 3 verschillende schaalmaten. Dit zorgt ervoor dat jouw maat altijd beter op je hoofd zit. Ook de uitneembare en wasbare binnenvoering is in te stellen op 2 punten, waarmee je de helm nog beter kan laten aansluiten. In deze serie heeft X-lite een “Ultra Carbon Fitting Racing Experience” innerlijke comfort voering gebruikt. Een voering die sneller droogt dan je huid, hierdoor is de voering heel goed in het afvoeren van ongewenst vocht.

De helm heeft een groter vizier waardoor je een nog beter all round zicht hebt. Verder is ook de Pinlock vergroot en aan de bovenzijde ingevallen in het vizier om deze zo mooi te werken.

Ook aan de Aerodynamica is gedacht. In een eigen Nolan windtunnel heeft Nolan/X-lite gezocht naar de beste aerodynamische lijn van de helm en de lucht inlaten. Daarmee zijn de contouren van de helm en is de luchtinlaat geoptimaliseerd. Ook de pasvorm in de nek is verkleind om zo minder wind via de onderkant de helm in te laten stromen. Dit zorgt zo voor minder vervelend windgeruis.

Merk helm

Type helm

Maat helm

, , ,

SKU: X1 50002050051 Categories: ,
Mijn winkelmand
Mijn favorieten
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Categorieën