BikeGarantie by CarGarantie

GS Point biedt motoren met BikeGarantie by CarGarantie. Hierdoor gaat u met een vertrouwd en veilig gevoel met de motor op stap.

Motorrijden is zoveel meer dan zich verplaatsen van punt a naar punt b. Het is een belevenis, een levenswijze. Voor een motorrijder is de weg alleen al het doel. Opdat u zich daarbij altijd veilig en zeker zou voelen, staat BikeGarantie by CarGarantie garant voor betrouwbare bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Zo kunt u inderdaad onbekommerd de weg op.

Een service die zijn gewicht in goud waard is

  • Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
  • Geen liquiditeitsproblemen bij reparatie
  • Dekking in heel Europa
  • Hoge planningszekerheid
  • Uw motor behoudt zijn waarde

Klik hieronder voor meer informatie over BikeGarantie

Service & Onderhoud

GS Point verkoopt uitsluitend motoren met Service & Onderhoud. De motor wordt volledig nagekeken en geleverd met een servicebeurt. De motor wordt uitgelezen en eventuele storingen worden verholpen. Tevens worden alle motoren geleverd met een was- en poetsbeurt. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

Webshop - Niet goed? Geld terug!

GS Point webshop aankopen worden geleverd met Niet goed? Geld terug! garantie. Heeft u per ongeluk het verkeerde artikel besteld, of wilt u toch liever die andere kleur, of maat? Dan stuurt u het artikel gewoon weer retour naar ons en wij maken uw aankoopbedrag binnen 14 dagen over. Meer informatie over retourneren vind u in onze voorwaarden.

Navigatie
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Mijn favorieten

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Een paswoord is naar uw email adres verstuurd

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Heeft u al een account?

Sluiten

Sluiten

Categorieën